Een heel simpel recept en erg lekker.
Eigenlijk is een bananenbrood een cake met banaan als extra ingrediƫnt.
Wist je trouwens dat het op 23 februari Bananenbrood dag is?
Je gaat werken met de oven. Let op! Die wordt heet, dus vraag hulp van een volwassene!
Verwarm de oven voor (zie voor de temperatuur de verpakking van de cakemix)
In de tussentijd kan je alles klaar zetten en de mix gaan maken.
Maak volgens de beschrijving op de verpakking de cake.
Maak het lekker luchtig.
Pel de bananen en prak ze fijn met een vork.
Vet de vorm in met een beetje boter of olie en doe het beslag in de cakevorm.
Daarna kan je voorzichtig het banaanmengsel erdoorheen roeren.
Kijk nu weer op de verpakking hoe lang de cake gebakken moet worden.
Een simpele maar gezonden traktatie!
Splijt het steeltje van de banaan.
Dit wordt de bek van de dolfijn.
Doe hier voor versiering een druif in.
Maak aan zijkanten met stift of balpen ogen van de dolfijn.
Doe de druiven in een glas.
Hiermee zet je banaan rechtop.
Eet smakelijk
Suggesties? Mail ze ons!