Veilig Internet voor Kinderen

Heeft u dat nou ook? Uw kinderen surfen over het internet en komen op sites waarvan u nog liever niet heeft dat ze die onder ogen krijgen...
Pinkelotje biedt de mogelijkheid om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk sites uit het zicht blijven als uw kinderen aan het surfen zijn.
Ook banners in deze 18+categorie worden niet meer vertoond.
Natuurlijk wordt niet 100% gefilterd, maar het is een handige aanvulling op andere (commerciële) filterprogramma's.

Het werkt heel simpel. Een klein programmaatje laat u een lijst zien van sites die naar de mening van bezoekers van Pinkelotje tot de bovenstaande categorie behoren.
U bepaalt dan zelf of er sites in deze lijst staan die naar uw mening toch niet in deze lijst horen. Deze verwijdert u gewoon uit de lijst.
Hierna wordt eenmalig (en automatisch) aan uw Internet-surf-programma (meestal Internet Explorer) doorgegeven welke sites niet vertoond mogen worden.
Dat is alles. Daarna kunt u regelmatig op deze pagina een nieuwe update ophalen van de lijst van sites die geblokkeerd kunnen worden. Deze lijst wordt constant bijgewerkt met behulp van bezoekers van Pinkelotje.
Natuurlijk kunt u zelf ook sites toevoegen aan deze lijst. Heeft u zelf een suggestie van een site die in deze lijst behoort?
Geef hieronder dan de URL (het internet adres) van de site door en eventueel waarom deze site niet voor kinderogen bestemd is.

Email: veiliginternet@pinkelotje.nl

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is eenmalig het installatie-programma te downloaden en te installeren.

Versie 1.0 en 1.1 niet meer beschikbaar

Versie 2.0:

Nieuwe versie (met nieuwe mogelijkheden) verschijnt in het nieuwe jaar! 
 terug naar Pinkelotje