De leukste kerstpakketten voor jouw personeel

Ieder jaar is het een nieuwe uitdaging om een geschikt kerstpakket te vinden voor het personeel van jouw organisatie. Aan de ene kant wil je zo snel mogelijk tot een keuze komen; aan de andere kant moet het kerstpakket medewerkers verrassen. Traditioneel is een kerstpakket immers een bedankje voor de inzet van je medewerkers het afgelopen kalenderjaar. Wil jij de top kerstpakketten dit jaar tijdig op kantoor hebben liggen om te voorkomen dat ze te laat worden meegegeven aan medewerkers? Zorg in dat geval dat je deze in oktober of uiterlijk half november bestelt. In de periode daarna hebben aanbieders van kerstpakketten het doorgaans zeer druk, als gevolg waarvan het aanbod mogelijk snel afneemt.

Dit zijn de beste kerstpakketten van dit jaar

Wat zijn de beste kerstpakketten voor mijn personeel dit jaar? Veel werkgevers stellen zichzelf een dergelijke vraag in oktober. Populair is onder meer het "(h)eerlijk genieten"-kerstpakket. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen is steeds belangrijker geworden voor organisaties, die op deze wijze willen bijdragen aan een betere wereld. Met het "(h)eerlijk genieten"-kerstpakket kies je heel bewust voor een optie, die goed op dit doel aansluit. Vergelijkbaar met dit bestaande kerstpakket is een kerstpakket die je zelf samenstelt met verschillende lokale streekproducten. Als ondernemer help je de ondernemers om je heen op deze manier. Ook populair is het "complimenten"-kerstpakket. De afgelopen maanden neemt de werkdruk sterk toe bij veel organisaties, mede als gevolg van het nijpende personeelstekort in diverse branches. Dit kerstpakket bevat productverpakkingen waarop een compliment getoond wordt.

Andere leuke kerstpakketten voor medewerkers

Naast de twee genoemde kerstpakketten is ook het "connected"-kerstpakket het bekijken waard. Dit pakket speelt naadloos in op hetgeen bij de feestdagen hoort: verbinding! We trekken massaal naar elkaar toe om gezamenlijk te dineren, een wandeling te maken in de buurt of bijvoorbeeld tot laat op de avond spelletjes te spelen. Wie weinig kennissen en familie in de buurt heeft, of bijvoorbeeld door lichamelijke beperkingen niet in staat is om de deur uit te gaan wordt rond de feestdagen bezocht door anderen. Met het "connected"-kerstpakket speel je hierop in en stimuleer je collega's de verbinding met elkaar, maar ook met de mensen om hen heen te zoeken. Zo zit niemand alleen de komende feestdagen! Tot slot, kijk eens naar het "time to relax"-kerstpakket. Het kerstpakket bevat alle benodigdheden voor een ontspannen vakantie. Zo verschijnen medewerkers het nieuwe jaar fris en fruitig op de werkvloer.

terug naar Pinkelotje